Showroom bijkeuken

Laat je informeren en inspireren

showroom bijkeuken

Kom naar onze bijkeuken showroom in Hengelo

Maak een afspraak

lades in bijkeuken
bijkeukens overzicht
wasmand lade bijkeuken

Er is steeds meer vraag naar het inrichten van een bijkeuken. Niet zo vreemd: een bijkeuken die het verlengstuk van uw woonkeuken is kan verschillende functies hebben zoals een ruimte waar u de was in doet, een ruime opbergruimte of voorraadkast. Een bijkeuken is dan ook een praktisch verlengstuk van uw keuken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om deze ruimte te creëren in de stijl van uw eigen keuken. Een prettige ruimte die van alle gemakken voorzien is waardoor uw huishouden praktisch en prettig georganiseerd zal zijn. Wij helpen u graag verder bij uw bijkeuken inrichting.

Verschillende opties bijkeuken inrichting

Een bijkeuken kunt u voor verschillende doeleinden in gebruik nemen. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van extra bergruimte doormiddel van een kastenwand te realiseren. Deze kastenwand kan voorzien worden van verschillende opbergruimtes voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen, kratten, voorraad of het opbergen van schoenen of jassen. Een andere optie voor bijkeuken inrichting is het creëren van een wasruimte in de bijkeuken. Ook dat is erg goed mogelijk. Veel huishoudens kiezen ervoor om een wasmachine en droger te plaatsen in de bijkeuken. Door ze op een goede hoogte te plaatsen kunt u efficiënt de was doen zonder te hoeven bukken en hierdoor voorkomt u indirect lichamelijke klachten.

Ook kunt u ervoor kiezen om speciale kasten of lades te scheppen om de wasmiddelen op te bergen en om wasgoed te verzamelen. Hierdoor heeft u nooit meer de vuile was in het zicht en zal de bijkeuken een goed georganiseerde ruimte zijn en blijven. Ook kan het zo zijn dat u de bijkeuken wilt gebruiken als voorraadkast. Door te kiezen voor een kastenwand met bijvoorbeeld schuifdeuren zal de ruimte goed benut worden en tegelijkertijd bespaard u ruimte in de bijkeuken. U kunt hierbij kiezen uit de indeling die voor u ideaal is. Daarnaast kan alles volledig naar wens gemaakt worden in stijl, kleur en qua functionaliteit. Zo wordt uw bijkeuken een verlengstuk van uw keuken. U merkt: met bijkeuken inrichting kunt u alle kanten op.

‘Met plezier en vakkundigheid denken wij mee in slimme oplossingen voor uw bijkeuken, zodat u lekker kunt wonen.’

Bekijk brochure

    Uw wensen staan centraal

    Bent u geïnteresseerd in bijkeuken inrichting, een nieuwe bijkeuken realiseren of wilt u juist advies hebben? Wij staan graag voor u klaar! Onze specialist loopt samen met u al uw wensen door, geeft u inspiratie en advies en zorgt daarnaast voor een schitterend 3D ontwerp voor uw gewenste bijkeuken. Uiteraard werken wij een passende offerte voor u uit. Waar wacht u nog op? Neem snel contact met ons op zodat wij u alles over de mogelijkheden kunnen vertellen!